Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde 1,8 milyon dolar yatırım aldı

Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde 1,8 milyon dolar yatırım aldı

Tüketici deneyim ve içgörü platformu Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşen Seri A öncesi yatırım turunda 1,8 milyon dolar yatırım aldı.

Tüketici deneyim ve içgörü platformu Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşen Seri A öncesi yatırım turunda 1,8 milyon dolar yatırım aldı. Tura APY Ventures, Arya VC ve Maxis Yenilikçi GSYF katıldı.

Markalara uçtan uca pazarlama, yazılım çözümleri ve pazar araştırması hizmetleri sunan Denebunu, yeni yatırımı İngiltere’de hayata geçirdiği Samplico ve yeni çıkan SaaS pazar araştırması platformu Sorbunu ürünü için aldı. 2016 yılında Duygu Özgün ve Barış Yeşilçiçek tarafından kurulan Denebunu, bugün 4 milyona yakın kullanıcı tabanına sahip. Şirket, aynı zamanda 500 milyondan fazla veri noktası sayesinde 1000'den fazla marka ile partnerlik yapıyor.

Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış

Hakkımızda

WebEwer, farklı kaynaklardan verileri toplayarak, analiz etmek ve kısa, bilgilendirici makaleleler üretmek için AI teknolojisini kullanır. Ayrıca WebEwer, web'i taramak ve en ilgili hikayeleri belirlemek için AI destekli haber derleme ve toplama araçlarını kullanır.

Adres

  • Huzur Mah. Azerbaycan Cad. No:4, 34415 Skyland Rezidans,
    Sarıyer / İstanbul

Bize Ulaşın

Webewer Tüm Hakları Saklıdır