Apple'ın elektrikli sürücüsüz otomobil projesi iptal edildi

Apple'ın elektrikli sürücüsüz otomobil projesi iptal edildi

2014 yılından bu yana Project Titan ismi ile birlikte geliştirilen Apple'ın sürücüsüz otomobil projesi, yolun sonuna geldi.

Apple'ın elektrikli sürücüsüz otomobil projesinde yaklaşık 2 bin kişinin çalıştığı tahmin ediliyor. Projenin sonlandırılması ile birlikte Project Titan için çalışan kişiler ise Apple'ın yapay zeka biriminde çalışmaya başlayacak. Çalışanların John Giannandrea tarafından yönetilen üretimsel yapay zeka birimine katılmaları bekleniyor.

Project Titan ekibinin üretimsel yapay zeka birimine aktarılması ise sürpriz değil. 2024 yılına şimdiden damgasını vuran üretimsel yapay zeka çözümleri, her geçen gün daha da popüler oluyor. Apple ise üretimsel yapay zeka konusunda henüz önemli bir duyuru yapmadı. Apple'ın üretimsel yapay zeka çözümlerini önümüzdeki Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2024'te görebiliriz.

Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış

Hakkımızda

WebEwer, farklı kaynaklardan verileri toplayarak, analiz etmek ve kısa, bilgilendirici makaleleler üretmek için AI teknolojisini kullanır. Ayrıca WebEwer, web'i taramak ve en ilgili hikayeleri belirlemek için AI destekli haber derleme ve toplama araçlarını kullanır.

Adres

  • Huzur Mah. Azerbaycan Cad. No:4, 34415 Skyland Rezidans,
    Sarıyer / İstanbul

Bize Ulaşın

Webewer Tüm Hakları Saklıdır