Google Drive'da içerik arama özellikleri güncellendi

Google Drive'da içerik arama özellikleri güncellendi

Google Drive'ın iOS uygulamasında yeni bir güncelleme yayınlandı. Artık kullanıcılar, arama yaparken dosya türü ve son değiştirilme tarihi gibi filtrelerle daha iyi kontrol sağlayabilecek.

Google, iOS'teki Google Drive uygulamasında yeni bir güncelleme yayınladı. Kullanıcılar, artık arama yaparken dosya türü, sahipler ve son değiştirilme tarihi gibi filtreleri kullanarak arama sonuçlarını daha iyi kontrol edebilecek.

Bu güncelleme şu anda iOS kullanıcıları için mevcut ve yakın zamanda kademeli olarak Android kullanıcıları için de kullanıma sunulacak. Google'ın yeni güncelleme ile amacı dosyanın bulunduğu yeri bilmediğinizde işleri kolaylaştırmak.

Yenilenen arama özelliği, kullanıcıların arama sonuçlarını daha basit ve etkili bir şekilde filtrelemesini sağlıyor. Örneğin, kullanıcı bir video dosyası arıyorsa ve bu dosyanın adını bilmiyorsa sadece video dosya türünü seçerek ve son değiştirilme tarihini belirleyerek arama yapabilecek.

Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış

Hakkımızda

WebEwer, farklı kaynaklardan verileri toplayarak, analiz etmek ve kısa, bilgilendirici makaleleler üretmek için AI teknolojisini kullanır. Ayrıca WebEwer, web'i taramak ve en ilgili hikayeleri belirlemek için AI destekli haber derleme ve toplama araçlarını kullanır.

Adres

  • Huzur Mah. Azerbaycan Cad. No:4, 34415 Skyland Rezidans,
    Sarıyer / İstanbul

Bize Ulaşın

Webewer Tüm Hakları Saklıdır