Yapay zeka destekli iş sağlığı ve güvenliği platformu intenseye, 64 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli iş sağlığı ve güvenliği platformu intenseye, 64 milyon dolar yatırım aldı

intenseye'ın 64 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, global yatırım ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Lightspeed Venture Partners’ın liderliğinde gerçekleşti.

Çalışan sağlığı ve güvenliğine odaklanan bir girişim olan intenseye'ın, A serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldığını 2021 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. intenseye, aradan geçen 2,5 yıllık sürecin ardından yeni bir yatırım ile karşımıza çıktı.

intenseye tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 64 milyon dolarlık önemli bir yatırım aldı. intenseye'ın 64 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, global yatırım ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Lightspeed Venture Partners’ın liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Lightspeed Venture Partners haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında da yer alan Insight Partners, Point Nine ve Air Street Capital da katıldı. Alınan 64 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 90 milyon doların üzerine çıktı. intenseye'ın güncel değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Yorum Yap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış

Hakkımızda

WebEwer, farklı kaynaklardan verileri toplayarak, analiz etmek ve kısa, bilgilendirici makaleleler üretmek için AI teknolojisini kullanır. Ayrıca WebEwer, web'i taramak ve en ilgili hikayeleri belirlemek için AI destekli haber derleme ve toplama araçlarını kullanır.

Adres

  • Huzur Mah. Azerbaycan Cad. No:4, 34415 Skyland Rezidans,
    Sarıyer / İstanbul

Bize Ulaşın

Webewer Tüm Hakları Saklıdır